Behind The Scenes

Måske verdens smukkeste spækbræt...

...Ja, ok - det lyder jo overdrevet. Men helt seriøst. Et spækbræt fra Andrea Brugi og Samina Langholz er virkelig noget helt særligt.

Read more →

Et kontor skal jo gøre dig tryg. Og fri!

Et kontor skal være et personligt sted - et sted med plads til både spontanitet og fordybelse - et sted med plads til hemmeligheder og underlige ting man ikke lige umiddelbart har brug for men måske får senere. Men mest af alt skal kontoret være et sted som gør en tryg.

Read more →

Giv en god histoire

Man kan ønske sig meget. Og man kan give meget. Nogen gange er det rart at få præcis det man ønsker sig: Men nogle gange - faktisk ofte, er det bedst, at få noget man slet ikke ønskede sig, men som man ved, der ligger tanker bag. Og som er valgt fra hjertet. Sådan nogle gaver laver vi - gaver med historie. Unikke gaver der ikke masseproduceres. Og som ikke kan købes alle steder. Det er tryk som du kan give dig selv - eller andre der skal have noget helt særligt. Måske fordi de er noget særligt. Eller måske fordi de bare har alt.

Read more →

‘...what...bor I, i Tisvilde hele året?!!!’

Jovist - den er god nok. Vi bor i udkantsdanmark. Måske nok i den posh ende. Men det er stadig udkantsdanmark. Og på en god dag kan vi vel mønstre henved 1300 fastboende. Vi har ikke nogen lyssignaler - og ikke nogen 7Eleven. Vi savner ikke lyssignaler - men måske engang imellem 7Eleven's mandelcroissanter og slush-ice med kaffesmag.  Men bortset fra det - nej, så savner vi faktisk ikke noget.  Vi flyttede væk fra det hele!  Væk fra 200 kvm på Østerbro og til halvdelen langt ude på landet - eller ved vandet, som vi plejede at sige, når vi følte vi li'som skulle retfærdiggøre det der lignede århundredets dummeste beslutning når man var i starten af 30‘erne - og stadig ikke havde...

Read more →

Jo, titlen siger næsten det hele

Det er No17‘s blog - sådan en slags bagom det hele. Bagom os - Mille & Bo - hvem er vi, hvad laver vi, hvorfor gør vi det - kan man bo i Tisvilde hele året - og hvorfor dælen vælger man dog det - så langt væk fra det hele - men så utrolig tæt på skov og strand og om sommeren præcis i midten af det hele.

Read more →