Behind The Scenes

Jo, titlen siger næsten det hele

Det er No17‘s blog - sådan en slags bagom det hele. Bagom os - Mille & Bo - hvem er vi, hvad laver vi, hvorfor gør vi det - kan man bo i Tisvilde hele året - og hvorfor dælen vælger man dog det - så langt væk fra det hele - men så utrolig tæt på skov og strand og om sommeren præcis i midten af det hele. I midten af festerne, grillerier på stranden,  bryllupsfester ved Hotelbakken, Musik i Lejet og alt det andet som hører sig til måske en af Danmarks mest kendte badebyer.

 

Om vinteren er det hele noget andet - men smukt alligevel. Og roligt.

Og der er god tid til at nyde alle de gratis glæder som omgiver os, inspirerer os og giver  masser af gode ideer. Nogle af dem omsætter vi og streger direkte op på papir. Vi kalder dem for Artworks. Fælles for dem er at det er små historier som vi har oplevet på den ene eller anden måde. De har rod i vores liv. Og udspringer altid fra noget vi har oplevet enten via vores arbejde eller via naturen som omgiver os.

Men nok om det senere...eller rettere, mere om det. For bloggen er hermed skudt igang. Og du kan følge med lige så tosset du har lyst. Det vil kun glæde os. Og vi håber selvfølgelig, at No17’s Behind The Scenes både vil give dig inspiration til det lækre liv - men ligeså vigtigt - inspiration til et liv der er rat at leve - et liv med plads til ro og fordybelse - en slags slow living i en speedy hverdag.

← Next Post