Behind The Scenes

‘...what...bor I, i Tisvilde hele året?!!!’

Jovist - den er god nok. Vi bor i udkantsdanmark. Måske nok i den posh ende. Men det er stadig udkantsdanmark. Og på en god dag kan vi vel mønstre henved 1300 fastboende. Vi har ikke nogen lyssignaler - og ikke nogen 7Eleven. Vi savner ikke lyssignaler - men måske engang imellem 7Eleven's mandelcroissanter og slush-ice med kaffesmag. 

Men bortset fra det - nej, så savner vi faktisk ikke noget. 

Vi flyttede væk fra det hele! 

Væk fra 200 kvm på Østerbro og til halvdelen langt ude på landet - eller ved vandet, som vi plejede at sige, når vi følte vi li'som skulle retfærdiggøre det der lignede århundredets dummeste beslutning når man var i starten af 30‘erne - og stadig ikke havde fået børn.

Men det var altså det vi gjorde. En regnfuld søndag besluttede vi at købe et hus i Tisvildeleje. Og 3 mdr. senere flyttede vi så ind. Det tog os 4 år at bygge det om. Og det var selvfølgelig ikke sjældent, at vi midt i byggerod, rod i økonomi til alle de uforudsete håndværkerregninger og pludselig også en baby på vej, kiggede på hinanden og tænkte “...århundredets dummeste beslutning”.

No17 Limited - Æblehaven

Af flere omgange fik vi den ide, at sætte huset til salg og flytte tilbage til gadebelysning og døgnåbent. Men ja, det gjorde vi så ikke. For det der med at flytte fra byen handlede i virkeligheden ikke om at slippe væk fra byen. Men om at finde en måde at leve livet på som betød, at man arbejdede for at leve - fremfor det modsatte. Og dén følelse var alligevel stærkest. 

Drinks på StrandhotelletRidetur i solnedgangMynte med bønner fra havenMynte på svampeturFunghi Dreams

 

Vi vidste ikke dengang, at No17 Limited var planen. Det kom bare snigende.

 Og pludselig en dag for 3 år siden sad vi på Louisiana - uden wifi og muligheder for elektronisk eskapisme - og besluttede os for at vende op og ned på liv og arbejde.

På en undseelig blok blev de første streger sat, og No17 - senere No17 Limited, blev tegning efter tegning, til flere tanker, for til sidst at materialisere sig i et navn, et brand, et produkt, flere produkter, en webshop og så en butik. I Tisvildeleje.

Indledende streger til CloverClover Nature Re-Designes 01/02Ingen kender fremtiden. Det har vi virkelig lært. Vi har også lært, at det kan være helt utrolig svært at slippe kontrollen. Langt de fleste af os er jo opdraget til, at have noget som minder om en 5 års plan. Det havde vi også før. Planen betød mestendels at vi arbejdede.

Nu arbejder vi også. På egne projekter. Vi har mere tid sammen med hinanden end med andre - også en sjov ting. Før var vi mere sammen med vores kollegaer end vi var sammen som familie - men ja, nu er vi sammen. 

Myntes KirsebærtræMynteJordbærplukningBrombærhegnetBroadway i boksNu tager vi os tid til at nyde små glæder - især fordi vi har tid til at øje på dem - det er sådan noget  lidt småbanalt noget, som blomster der springer ud, aftensmad på stranden en mandag, spise bær og frugt fra egen have - eller fra andres - svampetur, hestene der luner sig i en varm boks,  kold kaffe i hængekøjen og salat fra have. Vi kalder dem gratis glæder. De er guld værd. Og det på grund af dem, at vi bor her hele året.

Hvis du har lyst til at følge lidt mere med *Behind The Scenes sådan rent billedeligt fortalt - så smut forbi vores Instagram - du finder os under navnet @nosytten 

← Next Post Previous Post →