Behind The Scenes

Måske verdens smukkeste spækbræt...

...Ja, ok - det lyder jo overdrevet. Men helt seriøst. Et spækbræt fra Andrea Brugi og Samina Langholz er virkelig noget helt særligt.

Samina og Andrea Portræt hos No17 Limited

Samina og Andrea bor på en gammel, familieejet - og drevet olivenplantage i Montemerano, Italien. Sammen designer de virkelig - virkelig lækre produkter i både oliven og valnøddetræ. Fælles for deres design er det meget enkle - men også befriende, naive udtryk. En bænk er en bænk. En ske er en ske. Et bræt er et bræt. Det unikke ved f.eks. deres spækbrætter er at designet arbejder rundt om materialet - eller sagt på en anden måde -  Naturen bestemmer formen. Og det er derfor vi synes at det er verdens smukkeste spækbræt.
No17 Limited - Brugi Skærebrætter
Det er dejlig enkelt. Og smukt fordi det ikke er presset ind i en bestemt form. Og den filosofi kan vi godt lide hos No17 Limited. Og vi er faktisk lidt stolte af, at Andrea og Samina har lyst til at være en del af vores koncept, som handler om, at give dig en oplevelse, en historie - allerhelst en, som er formet i hånden og kælet for i detaljen.
No17 Limited - Brugi BrætterVi har netop fået nye spækbrætter hjem. Og som altid skal man ikke vente for længe med enten at bestille - de går ligeså hurtigt som det varme brød man kan servere smukt på dem.

Her kan du se nogen af dem. Men besøg vores webshop eller kig forbi vores fysiske butik og se dem vi har på lager pt. Besøg No17 Limited-shoppen her!

Andrea Brugi Oliven Spækbræt hos No17 Limited

 

Previous Post →